Upplev det

2 november

Ge er ut i höstruskets mystik och följ med på ett kulinariskt Halloweenäventyr där era smaklökar får utforska fem restauranger, var och en med sitt eget sofistikerade tema. Resan avslutas med ett sjätte, spännande matstopp mitt i det historiska Industrilandskapet! Norrköpings erkända restauranger – Lagerqvist, Tullhuset, VILA, Harrys, Kitchen & Cocktails och Östgöta Kök – bjuder in till en minnesvärd upplevelse för vuxna matälskare som söker något utöver det vanliga. Det Spöklika Smakäventyret arrangeras den 2 november klockan 14.00-18.00. Begränsat antal platser.

6 restauranger • 4 timmar • 1 pris • 100 smakupplevelser

Upplev det kulinariska Spökköping!

Loading...

Såhär går det till

Ett rysmysigt sätt att umgås

Det Spöklika Smakäventyret är en 4-timmars social aktivitet som avslutas lagom till kvällen. Istället för en lång middag vid ett och samma bord får du chansen att njuta av Halloweentematiserade rätter på sex olika restauranger.

Magiska smakstationer

Alla smakstopp är noggrant utvalda bland Norrköpings restauranger. Vid varje stopp får du smaka på en rätt som inte bara representerar stället, utan också är kryddad med en Halloween-inspirerad twist. Förbered dig på en smakfull resa där varje tugga kan komma med en spännande överraskning, och där du kan möta vampyrer, häxor och clowner på nära håll. Varje restaurang erbjuder en atmosfär som förvandlar din matupplevelse till en festlig och spöklik äventyrsresa.

2 km långt halloweenäventyr

Det Spöklika Matäventyret är skräddarsytt för vuxna och börjar klockan 14.00 och slutar kl. 18.00. Ditt sällskap tilldelas en startrestaurang, och sedan följer ni en förutbestämd rutt genom äventyrets olika restauranger och tider. Varje restaurangbesök är planerat att vara i 30 minuter, så du får tid att njuta av både maten och den spökliga atmosfären.

UPPLEV DET KULINARISKA SPÖKKÖPING TILL ETT KUSLIGT BRA PRIS!

Pris 595 kr (exkl. dryck)

Begränsat antal platser